17 August, 2011

sedih sungguh tuan hamba =(

holla ~ perh, lame sungguh tuan hamba tidak mengUPDATE ngan blog ni ye... tuan hamba betul2 rindu untuk menerjah blogger lain. tapi, apakan daya,, setelah tuan hamba melangkah kaki ke poli, tuan hamba tidak lagi berkepit dengan brodband yang comel molek tu. terasa sgt kehilangan teman blogger.. hai,, kat sni spatutnya ade wifi, tapi apesal tah tak dapat lagi no pswd dye. memang spoil lah. bengang , sume ade.. menghadap laptop sambil mengON9 , memang nikmat lah, wa cakap lu. tau tak skang ni tuan hamba tengah on9 kat ne? library! huh,,.. mase plak dah ditetapkan.. 1 jam je derr... ok lah.. nk g ayan FB plak ye. daa~ ade mase lapang or cuti panjang kat umah, tuan hamba akan aktif kembali dalam bidang yang telah diceburi ni. hmuuhx3 kat blogger lain ! huhuu...~ i'll be back.

2 comments:

  1. Alhamdulillah,aku telah membuat cabutan bagi segmen Pengiklanan Percuma selama 2 minggu di Blog Mohd Zakwan.KLIK SINI untuk melihat keputusannya.Terima kasih kerana sudi join dan memeriahkan segmen yang aku anjurkan.Lain kali aku buat segmen/GA/Contest,jangan lupa join okay,hehe :)

    ReplyDelete
  2. takpe la kat library pon.. dapat jugak main tenet.. heee

    ReplyDelete

happy.