08 January, 2015

Rezeki

Alhamdulillah, lepas balik dari sana, satu per satu rezeki datang.
Abg dpt kerja baru , Abah terbuka hati nk terima offer yang dah sekian lama exboss dia panggil, (finally).. 

dan yang terbaru,, aku dapat offer kerja hari ni! rasa nk jerit lompat2! dua pulak tu yang panggil. hati lagi berat nk pilih yang dekat dengan rumah. dah la dekat, siap sediakan hostel pulak. aiiiish,, ni yang best ni. 

Adik aku lagi dasyat. mama dgn abah doakan utk pelajaran.. hari ke 3 kat mekah juga,, dpt tau dia best student. 

Kuasa Tuhan, doa kat sana betul2 makbul. Setiap hari rasa tenang n bahagia sejak balik sini. Dia tak pernah kecewa kan aku. InsyaAllah nk berjaya dunia akhirat. 

Untuk satu hal yang aku harapkan,, aku tau Dia dah rancang yang terbaik. Aku persiapkan diri untuk yang akan datang supaya jadi yang terbaik untuk yang terbaik.  =P 

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

happy.